dijous, 9 de desembre del 2010

Educar la Mirada (Jornades d'educació en comunicació)

Navegant per la xarxa he trobat una noticia, molt interessants a través de google docs que tracta sobre unes Jornades d’Educació en Comunicació, que per sisè any consecutiu AulaMèdia organitza per a mestres. Aquesta vegada amb el títol Educar la Mirada.

A la societat del Segle XXI en què vivim, es necessària una consciència social davant els mitjans de comunicació, una alfabetització mediàtica de la societat que doti a la ciutadania d’una mirada crítica davant les pantalles. Aquest és l'objectiu que aquestes jornades volen aconseguir.


-El seu lema és:
Cal saber mirar, expressar-se audiovisual-ment i analitzar els mitjans. Cal “Educar la Mirada”.


-Seguidament, per a aquells que sou més tecnològics, os enllaço un vídeo molt interessant que ens explica la noticia i l'esperit d'aquestes Jornades, de forma molt entenedora i visual. Espero que os agradi!




-Si os hi interesses assistir-hi, os comunico que aquestes jornades és faràn a:

Barcelona, 19, 20 i 21 de gener de 2011. Sala d’actes de l’Escola d’Arts i Oficis. (Recinte Escola Industrial. Barcelona).

4 comentaris:

  1. Aquestes jornades em semblen molt interessants. Suposo que s'involucren en tots els mitjans comunicatius, no? (és a dir, televisió, ràdio...).

    ResponElimina
  2. Sii sii! En la web on parlava sobre aquestes jornades vaig llegir que es basaven principalment en la televisió i el cinema, suposo que tracten principalment d’aquests dos mitjans de comunicació perquè els nens són els que utilitzen més, però que també parlaven de la ràdio i d’alguns altres. Vaig trobar interessant que volguessin mostrar la capacitat social que tenen aquests mitjans de comunicació.
    Moltes gràcies per passar-te per el nostre blog:)!

    ResponElimina
  3. Doncs si Irene, com molt bé diu la Maria s'involucren en tots els mitjans de comunicació i la conscienciació de la societat i l'alumnat, de la importància d'exercir una mirada critica davant dels mitjans de comunicació.

    La noticia original que havia vinculat l'han esborrat o bé han editar una altre el seu lloc. Per això n'he buscat una de nova i un arxiu de vídeo en que també s'explica el tema i l'esperit de les Jornades d'una manera molt didàctica i entenedora.
    Que ho gaudeixis :)!

    ResponElimina
  4. He afegit els dies de realització de les Jornades a Barcelona, per si a alguna de vosaltres li pogués interessar assistir.

    Barcelona, 19, 20 i 21 de gener de 2011. Sala d’actes de l’Escola d’Arts i Oficis.
    (Recinte Escola Industrial. Barcelona)

    ResponElimina