diumenge, 26 de desembre del 2010

Mashable

Parlant sobre les xarxes socials, el meu germà em va explicar que hi havia una pàgina web que em podia resultar molt útil perquè tractava sobre les xarxes socials, i la nova tecnologia en general. I em va dir que allà podria trobar molts artícles,reportatges i notícies sobre el tema.

Fundada en 2005, Mashable és la principal font de notícies sobre els mitjans de comunicació social i digital, la tecnologia i la cultura web. Amb més de 30 milions de pàgines vistes mensuals, Mashable és el lloc de notícies més prolífics d'informes web de notícies d'última hora, proporcionant una anàlisi de les tendències, la revisió de llocs web i serveis nous, i que ofereix recursos i guies de mitjans de comunicació social. Els usuaris d’aquesta pàgina són joves encuriosits, entusiasmes de la social media, empresaris, etc i amés també molt popular entre els bloggers, i els usuaris de Facebook  i twiter.
Pàgina de Mashable


Crec que aquesta pàgina pot resultar molt però que molt útil perquè té moltes possibilitats per treballar. El problema és que té un inconvenient per a moltes persones: l’idioma.
Aquesta pàgina està totalment amb anglès i això fa que moltes persones no entenguin els articles que s’hi publiquen. No es cap novetat dir que els espanyols tenim un nivell molt però que molt baix d’anglès (una dada alarmant és que el 65% aprox. dels espanyols no saben anglès). Després vas a qualsevol altre país, i veus com tenen un anglès quasi perfecte. Tot i que no era el tema del que tractava al inici, crec que és molt important l’anglès així que haurien de començar a ensenyar ja des de petits aquesta llengua tan necessària. I així, podriem entendre perfectament i sense cap mena de problemes aquest tipus de pàgines com la Mashable.

Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada