dijous, 9 de desembre del 2010

El Premi Tic (certamen docent de La Fundació Impuls)

Avui buscant a la xarxa he trobat una noticia molt interessant a través de google reader, que ens parla d’un certamen que La Fundació Impuls ha convocat per cinquè any consecutiu: el Premi Tic. Aquest certamen pretén contribuir al reconeixement social del professorat, premiant les millors experiències docents que facin servir les TIC com un instrument d’ensenyament, aprenentatge i comunicació amb els seus alumnes.


El certamen ja finalitzat aquest any, entregarà pròximament els premis als seus guanyadors i acompanyarà la gala amb una conferencia molt interessant dels nous reptes de les TIC a l’educació, a càrrec d’Albert Sangrà.


A la següent web podreu veure entre d’altres, un recull de les més de 200 experiències de la passada edició on van participar més de 700 professionals en representació de 202 centres escolars de tota Espanya.

Trobo que aquesta pot ser una experiència molt interessant i enriquidora a nivell docent i també tecnològic, ja que vivim en un món informatitzat i global. I com a futurs mestres xerrades i concursos com aquests ens poden ser molt útils per aprendre molt i perquè al mateix temps sigui reconeguda la feina i reinvenció constant dels professionals de l’ensenyança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada