dilluns, 27 de desembre del 2010

Conclusions

Després d’haver estat treballant durant aquest semestre el tema de les xarxes socials i els entorns de comunicació, totes estem d’acord en que actualment són una eina molt important per a l’educació.
Com ja hem explicat, la nostra societat ha canviat molt en aquests últims anys, i sobretot tecnològicament. Aquests canvis han comportat que els nens i les nenes comencin cada vegada més aviat a utilitzar les noves tecnologies, i molts cops, sense saber els seus perills. Per això creiem que les escoles i els mestres també s’han d’adaptar a totes aquestes novetats i sobretot modernitzar-se i  les xarxes socials són un bon mètode. Aquestes xarxes tenen un munt de possibilitats. I una de les millors, com ja hem comentat, és que permeten una comunicació  alumne-alumne, professor-alumne, professor-pares i professor-professor fet molt positiu i que fa a més, que la metodologia de treball sigui molt més dinàmica.  
Per acabar, ens agradaria dir que els serveis de xarxes socials més adequats per a l’educació són aquelles que permeten la creació de xarxes independents d’altres, i que a més permetin l’aïllament dels altres usuaris d’Internet, mitjançant la creació d’espais segurs.
Les xarxes socials tenen una negable utilitat per a l’educació. Una de les grans avantatges és la falta d’especialització de les xarxes socials estrictes  ja que fa que cada mestre les enfoqui com vulguin seguint les seves pròpies necessitats.  


Aquí deixem el Cmap Tools que hem fet, on hi han resumides les idees del blogg.
I també un prezi on hi ha tot el que hem tractat:



Esperem que us hagi agradat i que hàgiu trobat interessant el nostre blogg. Moltes gràcies!!


Grup 6-A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada