dimarts, 19 d’octubre del 2010

Facebook en l'educació

Va néixer a l’any 2004 pensada per a estudiants de la Universitat de Harvard, però s’ha estès a tot el món i a tots els àmbits de la població (només cal tenir un compte de correu electrònic, i està traduït a més de 50 idiomes), amb més de 200 milions d’usuaris.

Milers d’usuaris a nivell mundial han experimentat l’ús de Facebook com una eina pel desenvolupament de comunitats socials.

El Facebook te una opció que es diu ‘Groups’, en la qual pots escollir que tots els participants de Facebook puguin pertànyer al grup o no. Si ets professor, va molt bé aquesta eina ja que pots triar només els teus alumnes. Alhora te tenir diferents classes i molts grups, aquesta opció es l’adequada, perquè tens tots els grups en un sol lloc, i els pots moderar eficientment.  Un altre aspecte bo que te es que et manté informat de tot el que passa a través del correu electrònic.
També es bo pels estudiants, ja que motiva més al ser una cosa innovadora i entretinguda.

Aquí adjuntu una web on hi ha una presentació del Facebook en l'educació.

1 comentari:

  1. Facebook és un gran invent, una gran innovació. Serveix per a moltes coses dins l'àmbit de l'educacció, tot i que potser, avui dia, no l'utilitzem per al que des de un primer moment estava previst que aquest servis.
    Seria interessant utilitzar-lo, tot i que sigui per provar-ho uns dies dins de la seva finalitat principal. Am aixó vull dir, intercanviar informació amb altres companys.

    ResponElimina