dimarts, 21 de setembre del 2010

Els blogs a les escoles

El nostre blog es centrara en buscar les relacions que s'estableixen entre Internet i les escoles.

 Un blog és un diari interactiu personal a Internet. Està dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de tal forma que la persona que escriu i les que llegeixen poden seguir un camí de tot el que s'ha publicat i editat.

Gràcies a això, les escoles es poden comunicar entre elles o amb els pares, i explicar i mostrar tot el que es farà a les classes i quins diferents aprenentatges van fent els nens.
També serveix per que entre uns mestres i altres, encara que siguin de diferents ciutats o països, es puguin passar informació i explicar-se diferents descubriments que van fent en mètodes educatius, coses que van observant,...

A més a més, també hi han altres maneres de comunicar-se a Internet que poden ser molt útils per a mestres i estudiants, com per exemple el facebook, tuenti, twitter, myspace,...
Aquestes interfícies estableixen una comunicació més ràpida i directa entre els seus usuaris, i permeten que, per exemple, un mestre pugui veure d'un cop tots de comentaris d'educació en comptes d'anar de blog en blog.

Nosaltres experimentarem amb tots aquests mètodes per arribar a saber una mica més d'aquest món.

Mar i Lara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada