dimarts, 26 d’octubre del 2010

Projecte eduCAT1x1

-Llegint una publicació al Bloc “Les TIC a l'aula: 1x1” d'una companya de Magisteri, he vist la paraula eduCAT 1x1 i que és un projecte que està lligat a la informatització de l'aula. El concepte em sonava una mica d'abans, però com no se en que consisteix he decidit investigar una mica sobre l'assumpte. I he trobat la següent informació:

Els grans avenços tecnològics que s'han produït en els últims anys a la nostre societat amb l'objectiu de posar-nos les coses més fàcils (ordinador, Internet, correu electrònic, llibres digitals, blocs, xarxes socials, etc...), podríem dir que ja s'han integrat perfectament a nivell social.

A arrel d'això han acabat arribant també al punt de mira i interès del departament d'educació, que ha vist en ells una manera valuosa, eficient i innovadora de potenciar l'ensenyament; incloure't-los com un possible mètode més d'aprenentatge per als seus alumnes en el dia a dia de l'escola.

A partir d'aquí doncs, neix l'anomenat projecte educatiu: EduCAT1x1.

I el següent vídeo penjat al canal de You Tube del departament d'educació de la generalitat, ens n'explicarà detalladament el projecte i quins avantatges i inconvenients pot aportar a nivell educatiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada